Kiegészités a swing pullback sablonhoz

Aki akarta már letöltötte és teszteli a feltett swing pullback sablont. A használatával kapcsolatosan lenne egy javaslatom.

Amint emlitettem, az ICWR indikátor kb 80%-ban rajzolja úgy a csúcs-völgyeket, mint én. Igy azt ajánlom nektek, hogy ennek az indikátornak a vonalát állitsátok át vékony szaggatott vonalra és ti rajzoljátok be manuálisan a csúcs-völgyeket vastag vonallal, néha-néha felülbirálva az indikátort. Használjatok eltérő szineket a különböző idősikokon. Tehát például a 4 órás legyen a sárga az órás pedig a fehér vastag vonal. Az én chartjaimon ezeket a szineket és igy használva fogjátok látni ezután.

Ezt azért is szeretném, mert ekkor nem fogtok elkényelmesedni a csúcs-völgy elemzésben, mert sajnos ennek az indikátor használatának ez a következménye.

Még egy lényeges dolog: én nem azt szeretném ha mindenki vakon engem követne, és azt gondolná, hogy csak úgy jó a csúcs-völgy elemzés, ahogy én csinálom. Én egy gondolkodásmódot szeretnék átadni nektek, és kezeljétek ezt konstruktivan, de ha valamit a saját igényetek szerint változtattok, akkor azt le kell tesztelni. Én a tesztelésre azt mondom, hogy akkor ér valamit, ha legalább 100 db-os mintát tartalmaz.

GG

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?